Krokante schnitzel met stroganofsaus


Ingrediënten 4 personen;

4 varkenshaasjes

bordje meel

bordje ei met zout en peper

bordje paneermeel

flesje kookroom

2 tl paprika poeder

2 tl bouillon (of 2 verkruimelde blokken)

stukjes paprika

stukjes champignon

versnippert uitje

1 teentje knoflook

bakvet

 

materialen;

grote koekenpan

mes en snijplank

pollepel

vleestang

Recept;

dompel de varkenshaasjes eerst in meel, dan in ei, dan in paneermeel.

bak de schnitzels (gepaneerde varkenshaas) aan 2 kanten krokant en gaar.

fruit de ui en knoflook aan nadat de schnitzels uit de pan zijn. voeg later na champignons en paprika toe.

als dit goed bakt, doe er bouillon en paprika poeder overheen.

na even roeren ook de room erbij, blijf roeren tot de saus dik is.

Rating: 4.5 sterren
2 stemmen

Maak jouw eigen website met JouwWeb