Krokante schnitzel met stroganofsaus
Ingrediënten 4 personen;
4 varkenshaasjes
bordje meel
bordje ei met zout en peper
bordje paneermeel
flesje kookroom
2 tl paprika poeder
2 tl bouillon (of 2 verkruimelde blokken)
stukjes paprika
stukjes champignon
versnippert uitje
1 teentje knoflook
bakvet
materialen;
grote koekenpan
mes en snijplank
pollepel
vleestang
Recept;
dompel de varkenshaasjes eerst in meel, dan in ei, dan in paneermeel.
bak de schnitzels (gepaneerde varkenshaas) aan 2 kanten krokant en gaar.
fruit de ui en knoflook aan nadat de schnitzels uit de pan zijn. voeg later na champignons en paprika toe.
als dit goed bakt, doe er bouillon en paprika poeder overheen.
na even roeren ook de room erbij, blijf roeren tot de saus dik is.
Maak jouw eigen website met JouwWeb